follow Catalog firme » Cursuri educatie » Cursuri calificare » Firme cursuri autorizate » Cursuri autorizate bucuresti
  home     Firme cursuri autorizate   Cursuri autorizate bucuresti

Cursuri autorizate

curs autorizat cnfpa bucuresti,curs autorizat bucuresti (BUCURESTI)
Ira test consult srl, firma de consultanta in managementul afacerilor este si furnizor de formare profesionala pentru adulti oferind in acest..
0213 *** ***Click aici!
cursuri autorizate me,cursuri autorizate mm (BUCURESTI)
Firma a fost infiintata in 2007,de catre dr. manuela ravescu,datorita fascinatiei domeniului esteticii. activitatea este orientata atit catre furnizarea de cursuri..
0212 *** ***Click aici!
cursuri autorizate (BUCURESTI)
Cursuri de lb. engleza pentru afaceri, orientate in jurul abilitatilor de comunicare la locul de munca: intalniri de afaceri, negocieri, convorbiri..
0214 *** ***Click aici!
cursuri autorizate bucuresti (BUCURESTI)
Suntem un grup de consultanti care detin experienta si cunostintele necesare in optimizarea costurilor cu resursele cad atat din cadrul birourilor..
0213 *** ***Click aici!
cursuri autorizate anc (BUCURESTI)
Proiect ContaPlus® si Sinaptiq EDU reprezinta brandurile sub care TSI Consultanta & Training SRL, furnizor de formare profesionala acreditat A.N.C., si-a..
021 *** ***Click aici!
cursuri autorizate (BUCURESTI)
Infiintata in 2014, Structural Euro Fond & Training sau cursuriautorizate.eu este cel mai mare Furnizor de Formare Profesionala din Romania, avand..
0741 *** ***Click aici!
cursuri formare autorizate (BUCURESTI)
Suntem unul dintre putinii furnizori de formare profesionala in domeniul managementului calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, sigurantei alimentului recunoscuti la..
021 *** ***Click aici!
cursuri autorizate (BUCURESTI)
Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organizeaza cursuri de calificare pentru: barmani, bucatari, ospatari, agenti de curatenie, lucratori in comert, agenti de dezinfectie,..
0721 *** ***Click aici!